>*** örgü şapka

24 Ekim 2009 eminesozener

>

krem rengi kadife ip ve7-8 no kalın tığ ile ördüm.ortadan başlayıp aralarda arttırarak bir yuvarlak elde ediyoruz..kafanın üzerine göre..sonra 6-7 sıra sık iğne ile artırmadan devam ediyoruz..kafaya takılabilecek genişliğe ulaşınca da aralarda artırarak şapkanın kenar kısımlarını oluşturuyoruz…gülleri derya baykal hanımın programında görmüştüm…iki adet kalın şişe ilmek atıyoruz..sonra şişleri çıkartıp bozmadan  kendi etrafında sararak gül oluşturuyoruz…

Entry Filed under: 2009 model örgüler,2010 model örgüler,örgü öğrenmek istiyorum,örgü nasıl örülür,örgü şapka,derya baykal gül yapımı,en çok beğenilen örgüler,tığ işi şapka,yeni şapkalar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to comments via RSS Feed

Sayfalar

Kategoriler

Takvim

Ekim 2009
P S Ç P C C P
« Eyl   Kas »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Most Recent Posts

 
%d blogcu bunu beğendi: